לקראת חגיגות פורים ומשלוח מנות חברת כרמית חולקת מתכון לאוזני המן פריכות וקלות להכנה.
מתכון לבצק:
1 ביצה בגודל בינוני
100 גר אבקת סוכר
200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גר קמח
למלית :
מטבעות שוקולד "אגו" לאפייה ולבישול בטעם שאוהבים – מריר, חלב או לבן.
אופן הכנה :
במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק מאוחד. מצננים במקרר כ – 45 דקות. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כ – 5 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי, ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה -חלב, לבן או מריר וסוגרים את הצדדים לצורת משולש. מהדקים את קצות המשולש היטב . אופים בחום של כ – 175 מעלות במשך 8 – 10 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר
לקישוט , ניתן לפזר אבקת סוכר .
המתכון באדיבות: שף קונדיטור לורו לוי
הוספת תגובה