עמוד הבית » זוכת פרס The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards

זוכת פרס The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards

מור כהן שף מסעדת הרברט סמואל צילום יחצ
מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ-קרלטון, הרצליה זכתה השבוע בפרס "מסעדת היוקרה הכשרה העולמית" לשנת 2019 ( 2019 Luxury Kosher Cuisine Global Winner) בתחרות The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards

התחרות היוקרתית  The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards תחרות פרסי מסעדות היוקרה העולמית ,מתקיימת מדיי שנה מאז 2015  והפכה במהרה להישג הגבוה ביותר בתעשיית מסעדות היוקרה, המציע הכרה בינלאומית עפ"י הצבעת אורחי המסעדות, מטיילים ובכירי התעשייה כאחד.

מעל ל-100,000 מטיילים מכל העולם מביעים את דעתם ומצביעים מדי שנה, במהלך ארבעה שבועות, במטרה  לבחור את  אתרי הספא והמסעדות הטובות בעולם. למסעדות יוקרה שונות ברחבי העולם ישנה ההזדמנות להשתתף בפרסי מסעדת היוקרה העולמית באמצעות קטגוריות אשר מציגות את נקודות המכירה הייחודיות שלהם ואת היעדים.

הזוכים בפרסים היוקרתיים הוכרזו ב6 ביולי 2019, באירוע נוצץ במוזיאון ארמיטז'  בסנט פטרסבורג, רוסיה.

זהו האירוע הרביעי מסוגו ויותר מ-200 אורחים הגיעו מכל רחבי העולם, המייצגים כ-90 מדינות, 450 אתרי ספא ו-270 מסעדות יוקרתיות.

פרסי הספא והמסעדה היוקרתיים העולמיים מכירים בהישגים של מצויינות בשירות ברמה בין-לאומית. הפרסים מוצגים על בסיס מדינה, אזור ויבשת. הזוכים נבחרים ע"י הצבעה ציבורית באינטרנט ומספקים הכרה אמיתית וכנה המשקפת את העבודה הקשה והמסירות המוצגים על ידי הצוות.

מסעדת הרברט סמואל הרצליה, אשר מתמודדת מדיי שנה על מגוון פרסי יוקרה וזכתה בשנים האחרונות במספר פרסי יוקרה בינהם .

המסעדה הכשרה הטובה ביותר לשנים 2014 ו 2015 מטעם TIME OUT ,  מסעדת היוקרה הטובה ביותר הממוקמת בבית מלון (בקטגוריית המזרח התיכון )

לשנת 2017 מטעם  World luxury restaurant awards   כמו גם ציון מצנפת אחת 12 נקודות מתוך 20. במדריך הגורמה Gault&Millau

ובשבוע שעבר  זכתה שוב בפרס "מסעדת היוקרה הכשרה העולמית" לשנת 2019 ( 2019 Luxury Kosher Cuisine Global Winner ), המציב אותה שוב בראש רשימת מסעדות היוקרה הכשרות בישראל וכמסעדה המובילה בתחום היצירתיות והאיכות בקטגוריית מסעדות שף כשרות בארץ ובעולם .

 

מסעדת הרברט סמואל,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית של מטבח עברי עכשווי , מושתת אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות  .

המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם.

תפריט המסעדה נאמן לאיכות, מקוריות וטריות, ממגוון חומרי הגלם הטובים ביותר ומשלב שיטות עבודה מתקדמות לצד שיטות עבודה קלאסיות, מנות מורכבות להפליא לצד מנות קלאסיות.

שף המסעדה, מור כהן, מסר "אנו גאים ונרגשים לקבלת הפרס היוקרתי, צוות הקולינריה ואנוכי שוקדים מדי יום ליצור תפריט המושתת על חומרי גלם מקומיים ובהתאם לעונות השנה. חומרי גלם אלו מספקים השראה לתפריט המשלב מנות ים תיכוניות יחד עם טעמים ממקומות רחוקים בעולם.

אנו מקפידים על שמירת מקצועיות, טריות , איכות חומרי הגלם, יצירתיות וחדשנות על מנת לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שאורחינו וקהל לקוחותינו מורגלים בהם במסעדות השף בעולם ועושים כמייטב יכולתנו לרגש ולהפתיע בכל פעם מחדש"

"הפרסים הנחשקים ביותר הם בקטגוריה הגלובלית", מסבירה מנהלת המותג והאירועים של פרסי התחרות היוקרתית  The 2019 World Luxury Spa and Restaurant Awards, מישל קראוס. " ישנם הרבה גורמים המשחקים תפקיד בקביעת המנצחים- מותג, מיקום ושביעות רצון האורחים בתגובות מקוונות, בין היתר. השנה ההתמקדות הייתה בעיצוב יוצא דופן עם מגע של אלגנטיות קלאסית".

"אנו מברכים את הזוכים. יוקרה אמיתית אינה מושגת בקלות. נדרש צוות יעיל ומסור ברמה הגבוהה ביותר, אשר מוכנים לעשות מעל ומעבר ולא לעצור לרגע, על מנת להבטיח כי כל אורח ירגיש מיוחד וכי לכל אתגר יש פתרון בר השגה. זוהי ההגדרה של יוקרה. זה מה שגורם לזוכים לזרוח".

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה