מרכיבים ל 8 אנשים:
16 יח' כרישה
¼ ליטר מרק עוף
2 ביצים קשות
1 כף חרדל
200 מ"ל שמם זרעי ענבים
50 מ"ל חומץ יין
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית טרגון
1 כף עירית
100 מל וינגרט אלכוהול
100 מל יין לבן
1 גזר
½ בצל אדום
מלח
פלפל לבן
בישול הכרישה:
לבשל הכרישה במרק העוף למצב שבו הן עשויות היטב.
הכנת הוינגרט:
מערבבים את החרדל עם הביצים הקשות הכתושות, מוסיפים את שמן זרעי הענבים וחומץ היין, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את כל עשבי התיבול, מניחים בצד.
הכנת הירקות:
חותכים את הגזר לפרוסות של 2 מ"מ כל אחת ואת הבצל לקוביות קטנות.
להעביר לקלחת שבה היין הלבן וחומץ האלכוהול ולהוסיף מלח ופלפל.
לבשל למשך 2 דקות, ולקרר.
הגשה:
לחתוך את הכרישה לאורך
להוסיף מעל את הירקות הכבושים ואת הויניגרט.
באדיבות שף ז'וזף ויולה ממסעדות Daniel&Denise –במסגרת סדנת אומן בלגעת באוכל – שבוע גסטרונומיה צרפתית 2020
הוספת תגובה