יום המשפחה, עושה לנו תמיד אסוציאציה לארוחה ביתית, טעימה ועשירה!
המותג מאסטר שף מציג מתכון למג'דרה קוסקוס במקום להשרות עדשים, משתמשים בשימורי עדשים, מה שהופך את הכנת המנה, למהירה במיוחד.
מרכיבים ל-4 מנות:
1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני מאסטר שף
1 קופסה שימורי עדשים ירוקות מאסטר שף
1 כפית מלח
4-5 כפות שמן זית
2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות
2 שיני שום, קצוצות
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס צנוברים, קלויים
אופן ההכנה:
- מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
- מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.
- מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).
- מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.
הוספת תגובה