עמוד הבית » המעדנייה של השף אבי ביטון במנות לחג

המעדנייה של השף אבי ביטון במנות לחג

מנות של סוליקה עם אורז סוגת. צילום: אולגה טוכשר
פסח קרב וחברת "סוגת" חברה ל"סוליקה", המעדנייה של השף אבי ביטון, חוגגים את החג בשתי מנות מקוריות וכשרות לפסח עם אורז וקטניות, אשר מהוות תוספת חגיגה לעיניים וטעמים נהדרים לשולחן החג.

המנות החגיגיות לפי מתכונים מסורתיים מהמטבח של סוליקה, סבתו של השף אבי ביטון, יוצעו במהדורה מוגבלת לקראת החג בסניפי המעדניה ובהזמנה באתר לצד המגוון העשיר של המנות המוצעות במעדנייה:

מנת תבשיל פקיילה מסורתי המכילה בשר, שעועית לבנה של סוגת, עלי מנגולד ושלל ירוקים.

מנת מרק עוף ואורז תורכי המכילה פרגיות, אורז פרסי סוגת, עגבניות טריות, ירוקים ותבלינים.

נות של סוליקה עם אורז סוגת. צילום: אולגה טוכש

במסגרת שיתוף הפעולה, החליטו סוגת וסוליקה לתרום חלק מההכנסות שבמכירת המנות ל"בית לינה" אשר מעניק בית חם לנשים שנפלטו ממעגל הזנות ולדאוג להן לסעודת חג.