מסעדת השף הכשרה של השף שגב משה פותחת מחדש את שעריה לקהל הרחב תחת הנחיות התו הסגול, וזאת לאחר תקופה של שלושה חודשים בהם השביתה פעילות.
תקופת הקורונה שפקדה את העולם כולו, השפיעה רבות על מגוון רחב של ענפים במשק. הקשיים לא פסחו על ענף המסעדנות בארץ והובילו בעלי עסקים רבים לחשב מסלול מחדש. במקרים רבים אתגרי הקורונה הובילו לסגירת עסקים ו/או להשבתת פעילות המסעדה.
לאחר תקופה ממושכת של שלושה חודשים בהם בחר השף שגב משה להשבית את פעילות המסעדה הכשרה שלו בנתניה, חוזרת המסעדה לפעילות תחת תקנות התו הסגול ומציעה תפריט מהודק וחדשני המכיל מגוון רחב של מנות.
התפריט החדש של שגב מציע מגוון רחב של מנות בקטגוריות שונות, כגון: מרקים, סלטים, מנות שף, פסטה, בשרים ועוד ופועל בין הימים ראשון-חמישי בשעות 12:00:23:00.
ניתן להזמין גם מתפריט המשלוחים של שגב המציע מגוון רחב של מנות בקטגוריות שונות, כגון: מרקים, סלטים, מנות שף, פסטה, כריכים, כיסונים ועוד, ופועל בין הימים ראשון-חמישי בשעות 12:00-23:00.
התפריט החדש מכיל גם ארוחות עסקיות הכוללות מנה ראשונה, מה עיקרית, תוספת ושתייה קרה ומוצעות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-16:00.
הוספת תגובה