הדבש הלבן
מכוורת נגוהות יצרה דבש אשר, הופיע לראשונה: זהוב, חמאתי ובטעם מופלא. חקלאי המכוורת, עוד לא ידעו מה זה הזהב הלבן שמופיע להם במכוורת ופשוט התענגו ושמחו על התוצר הנפלא.
ארבע שנים חלפו מאז הפריחה הגיע שוב,הדבש הלבן. לאחר שנתיים, לקחו את הדבש הלבן לבדיקת מעבדה אצל פרופ' אזיקוביץ מאוניברסיטת תל אביב, המומחה בבדיקות דבש בישראל. פרופ' אזיקוביץ אפיין את משפחת הפרחים מהם נאסף הצוף, והוסיף ואמר בזו הלשון: "זה הדבש הטעים ביותר שטעמתי בחיי, ואני בן שמונים".
מאז מדי שנה, חקלאי מכוורת דבש נגוהות, עוקבים בדריכות אחר הפריחה בנקודות השונות, ומכוונים את הצבת הכוורות בהתאם.ועדיין, התשובה לשאלה "האם יהיה השנה דבש לבן" תלויה לגמרי בכמות המשקעים, במזג האוויר ובתזמון הפריחה.
כשר למהדרין בהשגחת הרב אלטשולר, הר חברון
בירה שיכר מדבש
שיכר דבש הוא עתיק בהסטוריה, השיכר טעמו מתאים לחיך הישראלי הוא מיוצר לא דגנים ומגיע במגוון טעמים ומעוררים אהבה.
פרדס: מרירות מודגשת, ניחוח אשכולית, 8% אלכוהול בנפח
יער: מרירות עדינה, ניחוח יער טרופי, 8.9% אלכוהול בנפח
מדבר: מרירות בינונית, ניחוח עשבוני, 8.4% אלכוהול בנפח
בד"צ בית יוסף – כשר לפסח ללא חשש קטניות
נסיינית המערכת: כמו שכולנו יודעים לדבש יש המון יתרונות לגוף האדם, הדבש הלבן ייחודו שהוא לא מיוצר כל שנה אלא לפי הפריחה שנמצאת באותה עונה, טעמו נפלא וריח עשיר של פריחה, מתאים לגבינות ויין ובירות לחלוק את חג השבועות בקינוח דבש הלבן לצד בירה איכותית.
חג שמח ושקט
הוספת תגובה