עמוד הבית » גלידת אפרסקים ביתית

גלידת אפרסקים ביתית

צילום Depositphotos
מה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה,

מצרכים:

2 כוסות אפרסקים של "חקלאי גרנות" קפואים וחתוכים לקוביות

⅓ כוס קרם קוקוס
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
  3. העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
  4. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!

 

באדיבות חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים