מצרכים: 1 שריר בקר שלם (רולדה) אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות. יין אדום חצי יבש. 3 גזרים חתוכים ל 6. 2 כוסות שמן זית. שורש פטרוזיליה חתוך ל 6. שורש סלרי חתוך ל 6. בצל סגול חתוך ל 6. 4 כפות סוכר חום. כף ראס אל חנות. צרור טימין. 2 כפיות מלח. סלסלה פטריות שמפניון […]
מצרכים:
1 שריר בקר שלם (רולדה) אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות.
יין אדום חצי יבש.
3 גזרים חתוכים ל 6.
2 כוסות שמן זית.
שורש פטרוזיליה חתוך ל 6.
שורש סלרי חתוך ל 6.
בצל סגול חתוך ל 6.
4 כפות סוכר חום.
כף ראס אל חנות.
צרור טימין.
2 כפיות מלח.
סלסלה פטריות שמפניון חצויים
2 כפות רסק עגבניות.
ראש שום טרי.
2 ליטר מים.
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר, לאחר סגירה מוציאים את הבשר .
מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים עד להידבקות בתחתית הסיר.
מוסיפים את רסק עגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.
מוסיפים 2 ליטר מים.
מבשלים על להבה נמוכה למשך 4 שעות.
המתכון באדיבות: שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST
הוספת תגובה