החומרים:
קלפתי 3 חצילים גדולים ויפים .
הנחתי בסיר מתאים .
פוזרה כפית מלח וליטר מים .
הם הורתחו במשך 30 דקות מכוסים במכסה .
סוננו היטב ונמעכו למחית .
כשעדיין חמים בוחשים לתוכם כפית גבישי שום,חצי כפית פלפל לבן וכפית פפריקה מעושנת שתיתן את הטעם של חציל כביכול "שרוף"
טועמים וממליחים .
כף מיץ לימון ו-2כפות גדושות מיונז טוב ישלימו את הטעם .
תכינו ולא תצטערו ל"ג בעומר מגיע וזהו סלט מצויין שגם ילדים אוהבים.
מי שאוהב חריף מוזמן להוסיף.
לאלו שאוהבים לקצר
החומרים
3 חצילים גדולים קלופים חתוכים לקוביות ומבושלים בסיר עם כפית מלח וליטר מים .
לסנן היטב .
למעוך ולתבל בכפית גבישי שום,
חצי כפית פלפל לבן,
כפית פפריקה מעושנת שנותן טעם "שרוף "לחציל
לטעום ולהמליח אם חסר מלח .
להוסיף כף מיץ לימון ו2 כפות גדושות מיונז טוב .
אפשר יותר מי שאוהב .
לבחוש יחד ולטרוף .
המתכון באדיבות לאה זוהר בלוגרית וכותבת אוכל
הוספת תגובה