שמן זית כתית מעולה 100% ישראלי מבלנד זיתים ממטעי עמק יזרעאל – “בלנד העמק”
לקראת יום העצמאות ה-77 של מדינת ישראל, יד מרדכי משיקה מהדורה מיוחדת של שמן זית כתית מעולה: “בלנד העמק” – בלנד מקורי המורכב משלושה זני זיתים שגדלו באדמת מגידו העשירה שבמרכז עמק יזרעאל. המוצר פותח במיוחד לרגל יום העצמאות ה-77 למדינת ישראל, מבוסס 100% על תוצרת חקלאית ישראלית מקומית. “בלנד העמק” מורכב מזני הזיתים קורנייקי, ארבקינה וארבוסנה, שנבחרו בתהליך מוקפד ועברו כבישה קרה בבית הבד “טבע גב” במושב היוגב שבעמק יזרעאל. השמן בחמיצות מירבית של 0.8%, מאופיין בניחוח עשבוני ורענן, בגוון טעם אגוזי ובחריפות ומרירות מאוזנים. כמו כל שמני הזית של יד מרדכי, גם “בלנד העמק” עבר בדיקות איכות קפדניות בליווי פאנל המומחים של יד מרדכי לאורך כל שרשרת הייצור מגידול הזיתים, המסיק עד היצור השמן והביקבוק. המוצר מתאים לטבעונים (ויגן פרנדלי) ולרגישים לגלוטן.
נפח: 750 מ”ל, כשרות: בד”צ בעל”ז מחזיקי הדת
נסיינית המערכת:רמת החמיצות הנמוכה (מקסימום 0.8%) מעידה על איכות גבוהה של השמן.הניחוח עשבוני ורענן, טעם אגוזי וחריפות ומרירות מאוזנים. מוצר פותח במיוחד לרגל יום העצמאות ה-77 מוסיפה ערך חגיגי ללקוחות.
30 שנה ל’אחלה’, 77 שנה לישראל
יום העצמאות נחשב לאחד המועדים הבולטים בצריכת חומוס וסלטים מוכנים בישראל. מותג ’אחלה’ של שטראוס, הפועל מזה שלושה עשורים, צפוי לתפוס מקום מרכזי גם השנה בחגיגות יום העצמאות ברחבי הארץ. צוות האגרונומים של ‘אחלה’ פועל בשטח בשיתוף פעולה הדוק עם חקלאים ברחבי הארץ – משלב התכנון ועד הקטיף – במטרה להבטיח איכות בלתי מתפשרת של חומרי הגלם, מכרוב ופלפלים ועד חמצה (צמח ממשפחת הקטניות המשמש להכנת חומוס). הירקות מועברים מהשדה למפעל המזון של שטראוס בכרמיאל תוך שעות ספורות מהקטיף, על מנת להבטיח טריות מרבית.
החומוס אינו רק מזון – הוא חוויה תרבותית המצויה כמעט בכל בית בישראל. בשנות ה-90′, כאשר החומוס היה עדיין נחלת המסעדות והמעדניות, זיהתה שטראוס את הפוטנציאל להנגשת המוצר לצרכן הביתי והשיקה את ‘סלטי אחלה’. מאז, ביסס המותג את מעמדו כמוביל בשוק הסלטים המוכנים בישראל, עם 46% מנתח השוק, תוך שילוב של איכות, חדשנות ומגוון טעמים.
נסיינית המערכת: משמח לשמוע על שיתוף הפעולה ההדוק בין צוות האגרונומים של החברה לבין החקלאים.המותג מתאים להיות חלק מחגיגות יום העצמאות, במיוחד שהוא מייצג שילוב של חקלאות ישראלית, תעשייה מקומית וטעמים מסורתיים שרבים מתחברים אליהם בחגים.
הוספת תגובה