מתכון חגיגי וטעים במיוחד באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST ברוח התקופה = עלות המצרכים לא עולה על 100 ₪ .
מצרכים עבור ארבעה סועדים
1 שריר בקר אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות.
3 כוסות יין אדום חצי יבש.
3 גזרים חתוכים ל 6.
2 כוסות שמן זית.
שורש פטרוזיליה חתוך ל 6.
שורש סלרי חתוך ל 6.
בצל סגול חתוך ל 6.
סוכר חום.
ראס אל חנות.
טימין.
מלח.
פטריות שמפניון חתוכים ל 1/2.
רסק עגבניות.
שום טרי.
1 ליטר מים.
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר, לאחר סגירה מוציאים את הבשר .
מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.
מוסיפים 1 ליטר מים.
מבשלים על להבה נמוכה למשך 4 שעות.
הוספת תגובה