שראל הפכה בשנים האחרונות למעצמה של תזונה מהצומח, עם פיתוחים ומיזמים, מסעדות ואירועים, שסובבים סביב אורח חיים שדוגל בהפחתה מוחלטת או חלקית של מזון מהחי.
כיום הבחירה במזון מן הצומח כבר אינה נחלתם של בודדים והיא נשענת על טיעונים כבדי משקל, שנוגעים בין היתר לעתידו של המין האנושי ושל כדור הארץ, החשובים מאד לכולנו.
אורי שביט, עיתונאית אוכל וממובילות המגמה הטבעונית בישראל, תספר על התפשטותה ברחבי העולם, על הדרך בה הפכה למגמה הכלכלית והקולינארית הצומחת ביותר ועל הדרכים הקלות, הזמינות, הבריאות והזולות ביותר להכניס אותה אל המטבח הביתי.
אורי שביט מגיעה לנמל תל אביב – בהרצאתה : המהפכה שכובשת את העולם !
גם החורף הזה "נפגשים" בנמל תל אביב !
סדרת "נפגשים" בנמל חזרה עם הרצאות פתוחות לקהל הרחב בתחומי הידע הכי חמים: אקטואליה, תקשורת, בריאות ותזונה תרבות ואומנות , הורות ועוד
במהלך פברואר -מרץ מידי ימי רביעי בשעה 20:30, בבתי עסק נבחרים בנמל תל אביב
בין המרצים:, אורי שביט, לייזה פאנלים, עלמה זהר ונעה ירון, מיכל דליות-סופר נני, מתן בלו, יואב קוטנר, יוני שלזינגר ועוד
הכניסה חופשית ! מספר המקומות מוגבל ועל בסיס מקום פנוי בלבד
פרטים נוספים באתר נמל תל אביב : http://www.yarid-hamizrach.co.il/
הוספת תגובה