רשת ביגה, משיקה לקראת חג פורים מגוון אוזני המן פריכים במילויים מפנקים כמו : שוקולד, חלבה, תמרים ,פרג ופרג. את אוזני ההמן ניתן להשיג גם ללא גלוטן וללא סוכר. וחולקת מתכון להכנה קלה בבית.
מתכון קליל להכנת אוזני המן .
חומרים לבצק:
420 ג קמח לבן
200 ג חמאה רכה בטמפ' החדר
120 ג אבקת סוכר
1 ביצה גודל L
1 חלמון
1 כפית תמצית וניל אמיתית
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
הכנת הבצק:
מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת
בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
עיצוב ומילוי:
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי חצי סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ מניחים כפית מילוי שאוהבים(שוקולד, תמרים, חלבה או פרג) במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
אפיה:
מניחים בתבנית מרופדת עם נייר אפיה במרווחים של 2 ס"מ. אופים כ 15 דקות עד הזהבה.
מצננים היטב וזורים אבקת סוכר בנדיבות.
ניתן לאחסן בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
https://www.biga-bakery.co.il/locations
הוספת תגובה