המטבח שהוצג בגודל מלא לצד מטבחי התצוגה של אביבי מטבחים בבני ברק, תוכנן על ידי ארבע סטודנטיות משנקר מהמחלקות לעיצוב תעשייתי ועיצוב פנים מבנה וסביבה: לין קסיס, לין קאסם, סילין אסעד ושאדה ג׳בארה. העיצוב שלהן מציג אבטיפוס המשלב היגיינה ופונקציונליות. המטבח מבוסס על עמדות עבודה גליליות היוצרות מתווה אורגני למשטחים העליונים. היחידות מתאפיינות במשטחים חלקים נטולי פינות, המבטיחים ניקוי ותחזוקה יעילים. המטבח בולט במודולריות מיוחדת המאפשרת התאמה אישית לצרכים שונים – בין אם מדובר בזוג או במשפחה גדולה הזקוקה למשטח עבודה רחב. המערכת מסתגלת לסגנון החיים של המשתמשים, ומציעה בחירת רכיבים ומאפיינים ייחודיים המתאימים לשגרת היומיום של דיירי הבית.

אביבי מטבחים השיקה את תערוכת מטבחי העתיד בשיתוף מכללת שנקר. החברה, המשקיעה במעצבי העתיד, העניקה חסות לקורס משולב של המחלקות לעיצוב תעשייתי ועיצוב פנים מבנה וסביבה בנושא "תכנון מטבח העתיד". חיים משען, מנכ"ל אביבי מטבחים, הדגיש: "אנחנו רואים חשיבות עליונה בחיבור עם סטודנטים לעיצוב, שהם דור העתיד ואיך הם רואים את המטבח, החדר החשוב ביותר בבית, בעתיד. אם במובן של טכנולוגיה, מבחינה עיצובית, ייעול תהליכים, משאבים, איכות הסביבה וגם מבחינה קהילתית וחברתית."

המטבח שנבחר כעבודה הטובה, המעוצבת והפרקטית ביותר, מוצב כעת באולם התצוגה של אביבי מטבחים בבני ברק, לצד מטבחי התצוגה האחרים ותערוכת סקיצות של עבודות נוספות של הסטודנטים.

התערוכה פתוחה לקהל הרחב במהלך החודש הקרוב.
הוספת תגובה