בין המנות בתפריט הטאפסים ניתן למצוא טורטיה פלמידה כבושה–
קרם פרש, אבוקדו, כוסברה, נענע, בצל ירוק, בצל סגול, פטרוזיליה וצ’ילי; סלקים– סלק 3 צבעים, גורגונזולה, בצל בסומק, תפוח מוחמץ, מיקרו בזיליקום, צ’ילי, צנונית, שמן זית ומיץ לימון; זוקא די קאסטאניה– דלעת ערמונים צלויה בחמאת בלסמי, פורצ’יני, ערמונים ופיסטוק; טאטאקי סלמון– סלמון צרוב, בליווי סלט רוקט, אנדיב, צ’ילי, בצל סגול, קינואה קריספית בויניגרט תפוז דם; ארנצ’יני– כדורי ריזוטו, תערובת גבינות, סלסת עגבניות, יוגורט ופרמז’ן; סוביניה פויטה– ברבוניות מטוגנות, איולי צ’יפוטלה ולימון; שישברק– כיסונים ממולאים בקרם לאבנה ברוטב יוגורט תרד ופטה; ברמונדי בקארי אדום– חלב קוקוס, שימאג’י, צ’אטני מנגו, מוגש על ניוקי קריספי;פאיה טבעונית– אורז ספרדי, זוקיני, ברוקולי, אפונה ותרד; פסקדו אהומאדו– פלטת דגים בעישון ביתי.

צילום שי שחף

צילום שי שחף
‘קפה שלוה’, בו עובדים אנשים עם ובלי מוגבלויות, הוקם במטרה להגביר את המודעות לשילוב של אנשים עם מוגבלויות בחברה וחרט על דגלו את ערכי הסובלנות החברתית וקבלת האחר. בית הקפה מספק הזדמנויות תעסוקה והתמחות לצעירים המשתתפים בתכניות של שלוה, ומשמש כמודל לשילוב מוצלח בעבודה.
שעות פתיחה: א’-ה’ 22:30-08:00 / יום ו’ 13:30-08:00 / שבת שעה לאחר צאת השבת-23:00.
הוספת תגובה